Verkoop jezelf!

Of je hele team. Een goed portret zorgt voor een stukje persoonlijke binding met je (potentiële) klanten en dat is onmisbaar anno 2022. Wij laten jou van je beste kant zien!

Neil Dudgeon & Nick Hendrix. Photo by Robert van der Borg i.o.v. Robert Aarts Photography.

Direct Resultaat

Onze draadloze, mobiele fotostudio heeft op aanvraag als bijkomend voordeel dat je direct op ons beeldscherm de gemaakte foto('s) kritisch kan beoordelen.

Kwaliteit

Wij maken met kennis gebruik van professionele materialen van o.a. Broncolor, Canon, Sekonic & Apple om hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Maatwerk

Ook voor een op maat gemaakte setting, voor een achtergrond in een specifieke kleur en/of voor digitale bewerkingen kan je bij ons terecht!

Kelly-Modelshoot-Pirates-Cove-0709180010
0906078001s
Foto door Robert van der Borg, Studio van der Borg Fotografie, Breda, 2021.

Zwart of wit?

Onze studio bestaat op de benedenverdieping uit twee delen; een zwarte studio en een witte. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Portret-Fotografie-Breda-2201303622
Floor Magazine, foto door Robert van der Borg, Intratuin Breda.
Wanneer je wat anders wilt dan een standaard portret: van der Borg Fotografie, Breda,

Fotobewerkingen

In sommige gevallen is het mogelijk om een foto die een opknapbeurt kan gebruiken in te zenden en deze door Robert van der Borg tot een gewenst resultaat te laten brengen. Hiernaast tref je een voorbeeld; 'Before' is de ingezonden foto, 'After' is wat Robert er van heeft kunnen maken. Neem voor meer informatie contact met ons op via de onderstaande knop.

Maak een afspraak!

  • Before-Fotobewerking
    After-Fotobewerking
    Before Fotobewerking After