Leergierig?

Voor de absolute beginner tot de ver gevorderde hobbyist, wij bieden workshops waarbij we jouw passie aanwakkeren & jouw kennis en technieken naar een nieuw niveau helpen. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Beschikbaar Licht

Natuurlijk kan de opkomende of ondergaande zon voor prachtig licht zorgen, waardoor je de meest adembenemende platen kan schieten. Maar hoe doe je dat in andere omstandigheden, als het je ogenschijnlijk onmogelijk wordt gemaakt om dergelijke platen te maken? Dat wordt op inspirerende wijze helder in deze workshop!

Inspireer me!

Basis Fotografie

Als beginner kan fotograferen best schrikbarend en/of overweldigend over komen; al die knoppen, al die mogelijkheden, al die 'dingen' waar je rekening moet houden. Deze workshop helpt jou op spelende wijze de basis niet alleen kennen, maar zelfs beheersen! Wij bieden drie verschillende mogelijkheden, zodat er voor ieder een passende leerwijze is.

Lees meer!

Studio Licht

Altijd al eens willen weten hoe het is om met professionele flitsers en lichtvormers te werken? In deze workshop leer je hoe je licht en schaduw nauwkeurig kan vormen naar jouw eigen wensen. Let op; deze workshop is absoluut niet geschikt voor beginners. Een goede kennis van fotograferen in de handmatige stand (M) en enige kennis van Adobe CameraRAW CC is vereist.

Leer meer!

Specials

Elke keer een workshop met ander thema: Van culinaire- tot theater fotografie, van volle actie tot rustgevende nachtfotografie. De ene keer is het een dagje er op trekken, de andere keer valt dineren en fotograferen samen. Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die de basis beheersen, mensen die hier workshops hebben gevolgd krijgen een dag eerder de kans zich hier op in te schrijven.

Inspireer me!

Op maat

Deze workshop is voor ZZP-ers en/of Bedrijven die een specifieke vorm van fotografie willen leren, die aansluit bij het product of de dienst die zij leveren, of voor bedrijven die hun personeel een leerzame dag willen bieden. Eén op één of in groepsverband, deze workshop wordt geheel op maat gemaakt zodat die naadloos aansluit op jouw fotografische wensen!

Lees meer!

Beeldcreaties

Een workshop voor de heuse creatieveling! Natuurlijk is het super leuk als je een plaat schiet waar niks meer aan gedaan hoeft te worden, maar wat als dat nou juist wel de bedoeling is? Hoe maak je eigenlijk foto's die volgens natuurwetten niet kunnen & welke digitale handelingen zijn er voor nodig om een te gekke plaat te creëren? Tijdens deze workshop leer je de basis van beeldcreaties!

Leer me creëren!

Testimonials

"Vandaag bij Robert geweest voor een workshop en wat een geweldige dag was dat. Ik wist werkelijk niet dat er zoveel meer mogelijk was met mijn camera. Het fotobewerken heeft ook mijn ogen wel geopend. Nu zie je pas hoeveel werk hierin zit maar ook de mogelijkheden. Ik kijk er nu al naar uit om onze trouwfoto's te gaan bewerken. En wat straalt die Robert ook een enthousiasme uit voor zijn vak. Een genot om naar te luisteren. Bedankt voor deze meer dan leerzame dag. Ik heb me geen seconde verveeld. Aanrader dus voor anderen. Gewoon doen!!!"

https://vanderborgfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/04/cropped-RB-FAVICON-2020.jpg

Stefán Christiani
Basis & Beeldcreaties

"Net terug van een workshop die Robert heeft gegeven. Hele toffe workshop! Er is mij veel uitgelegd en daarbij zaten ook dingen waarvan ik nooit had gehoord of mee had gewerkt. Ontzettend veel geleerd over het maken van goede composities, verband met ISO, Diafragma en Sluitertijd en het belang van achtergronden en Witbalans. Zelfs aan het nabewerken is veel aandacht besteed! Resultaat, de foto's gaan van dagelijkse redelijke foto's naar uitgedachte mooie composities, echt een aanrader voor iedereen!!"

https://vanderborgfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/04/cropped-RB-FAVICON-2020.jpg

Anthony Eckhard
Privéles Basis

Heb je vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden je vragen zo spoedig mogelijk.