Specifiek voor jou op maat gemaakt

Deze workshop is bedoeld voor ZZP-ers of Bedrijven die een specifieke vorm van fotografie willen leren, die aansluit bij het product of de dienst die zij leveren. Of voor bedrijven die hun personeel een leuke, leerzame dag willen bieden. Één op één of in groepsverband, deze workshop wordt geheel op maat gemaakt. 

Welke workshops hebben jullie reeds op maat gemaakt?

Schermafbeelding-02-Chateau-d-Argent

Chateau d’Argent

Voor het voormalige bedrijf Chateau d’Argent hebben wij een workshop op maat gemaakt waarna de eigenaar geheel zelf in staat was zijn productfoto’s met enorme precisie vast te leggen. Het bedrijf handelde in antiek zilver, iets waarbij onder andere spiegelingen, gedetailleerde gebruikerssporen en kleurechtheid uiterst belangrijk waren. Naast het leren fotograferen en het aanleren van de gewenste fotobewerkingen hebben wij ondersteuning gegeven bij het aanschaffen van de benodigde materialen en tevens hebben wij ruim een jaar lang telefonisch & ter plekke technische ondersteuning geboden. 

 

Lust Catering

Voor het cateringbedrijf Lust hebben wij een korte, maar zeer nuttige workshop op maat gemaakt, waarbij de Chef met zijn mobiele telefoon leerde hoe hij snel krachtige beelden kan maken die hij vervolgens direct kan gebruiken voor social media.  

Van wie krijg ik les en waar?

Fotograaf Breda

Robert van der Borg

Full-time professioneel fotograaf sinds 2007.

Vertel mensen die willen leren fotograferen niet wat ze moeten weten, maar laat ze ontdekken hoe het werkt. Dit is een beknopte uitleg van hoe Robert op eigenzinnige en soms zelfs humoristische wijze les geeft. En dat alles met het doel mensen te inspireren, en in dit geval jou te helpen om de visuele beleving van jouw website, reclame en/of social media naar een hoger niveau te brengen. Waar er les wordt gegeven is afhankelijk van jouw wensen. Geheel op maat!

Vraag naar de mogelijkheden

Wat voor product of dienst zou jij graag zelf op professionele wijze willen kunnen fotograferen?