Spoedopdracht?

Bel 0639111228 en vraag naar de mogelijkheden. Let op: Bij spoedopdrachten en/of bij het vervroegen van een eerder overeengekomen levertijd wordt de oorspronkelijke vergoeding met tenminste 50% verhoogt. Klik hier voor onze tarieven.

Hoe worden mijn foto’s aangeleverd?

Hoe wil je de foto’s aangeleverd te krijgen? In het voor-traject maken we duidelijke afspraken over de opdracht in zijn totaliteit; van de start van de opdracht tot en met de oplevering van het eindproduct. Wij leveren meestal de foto’s in digitale bestanden aan, eventueel op maat gemaakt, maar afgedrukt in zeer uiteenlopende formaten en op verschillende materialen kan natuurlijk ook. Wij maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde bedrijven voor allerlei soorten afdrukken, opdrukken en inlijsten. Maatwerk van de bovenste plank..

Is het mogelijk jullie fotostudio te huren?

Ja zeker. De fotostudio (de gehele benedenverdieping) is per dag te huur. Dit is inclusief het gebruik van de aanwezige materialen (mits deze binnen de studio blijven), waaronder diverse flitsers, led-lampen, lichtvormers en para’s van het merk Broncolor. Let op: De studio is alleen te huur voor fotografen die weten hoe dergelijke professionele materialen te gebruiken zijn. Bij twijfel raden wij het volgen van een workshop Studio Licht aan, zie https://vanderborgfotografie.nl/workshops/

De AVG: Wat mag er wel, wat mag er niet?

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is voor veel mensen nog steeds onduidelijk, verwarrend en vooral tijdrovend. Het lijkt soms wel alsof je niks meer mag zonder dat je er toestemming voor nodig hebt. Maar is dat wel zo? Wij bij van der Borg Fotografie weten wat er wel & niet mag. Als een stukje extra service kunnen wij jou als klant, wanneer dit nodig is, helpen om er voor te zorgen dat alles netjes binnen de AVG goed geregeld is. Echter kan het zo zijn dat je sommige dingen toch zelf moet regelen, moet onderhouden en/of verantwoordelijkheid voor draagt, maar ook hierbij kunnen wij je op weg helpen.

Hoe gaat van der Borg Fotografie om met geheimhouding?

Wij hebben ruime ervaring met het fotograferen voor overheidsinstanties (waaronder de Politie en Gemeenten), in streng beveiligde laboratoria en met het fotograferen van productlijnen die nog niet op de markt zijn. Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan en wij doen er dan ook alles aan om deze reputatie hoog te houden. Wanneer het gewenst, of zelfs verplicht is om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overhandigen, dan doen wij dat. Als je referenties nodig hebt dan geven wij die. En als je wilt dat we een geheimhoudingsverklaring of intentieverklaring ondertekenen, dan doen wij dat.

Is van der Borg Fotografie op projectbasis in te huren?

Ja zeker, tenminste, zolang het project aansluit bij onze aangeboden diensten en mogelijkheden staan wij, in binnen- en buitenland, voor je klaar. Bel 0639111228 voor meer informatie.

Welke betalingsmethoden accepteert van der Borg Fotografie?

Bij vrijwel alle fotografie-opdrachten accepteren wij alleen overboekingen naar bankrekeningnummer NL59ABNA0565565273 t.a.v. van der Borg Fotografie. Bij het online reserveren van workshops & bij aankopen via onze website zijn betalingen via iDeal, PayPal en Credit Card mogelijk.

Ik heb een beperkt budget, kan van der Borg Fotografie me helpen?

Onze tarieven zijn niet ‘met een dikke pen geschreven’, ruimte voor korting is er dan ook niet. Wel brengen wij alleen onze productieve uren in rekening, waardoor het totale kostenplaatje rechtvaardig blijft. Onze tarieven dekken onze professionele apparatuur, onze gereedschappen, materialen, software, abonnementen, verzekeringen, beveiligingen, website, marketing kosten, vervoer, werkruimte, onderhoud, pensioen, kennis, vernieuwing & een stukje levensonderhoud. Met andere woorden; wij kunnen alleen de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen door vast te houden aan onze tarieven.

Kan ik met mijn smartphone foto’s voor mijn webshop maken?

Tot op bepaalde hoogte kan dat wel. Naast een stukje benodigde kennis is het echter wel afhankelijk van je smartphone, het te fotograferen product & wat je met de foto’s op je website uit wilt stralen. Zelfs ondanks dat sommige smartphones tegenwoordig zo goed zijn dat er wel degelijk mooie, bruikbare beelden mee te maken zijn, hebben smartphones vele limitaties die wij met onze professionele camera’s en toebehoren niet hebben. Zo blijven onze foto’s zelfs bij het inzoomen haarscherp, zo zijn onze beelden consistent in licht, schaduw en kleur & zo kunnen wij met gespecialiseerde objectieven beelden creëren die nog lang niet met smartphones na te maken zullen zijn. Mocht je toch zelf foto’s met je smartphone of eigen camera willen maken, misschien zijn onze leerzame workshops dan iets voor jou.

Ik heb een beschadigde foto, kan van der Borg Fotografie deze herstellen?

In vele situaties is dit bij ons mogelijk. Wij bezitten de apparatuur, de software en de technieken om beschadigingen van foto’s te herstellen. Voordat wij een dergelijke opdracht aannemen zouden wij graag de beschadigde foto willen zien zodat wij kunnen bepalen of dit ook voor jouw beschadigde foto geldt. Tevens kunnen wij dan een schatting maken van de kosten. Email een foto van de beschadigde foto naar rvanderborg@gmail.com, vermeld hierbij je contactgegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wie heeft jullie website gemaakt?

Deze website is ontworpen en wekelijks onderhouden door Robert van der Borg. Alle foto’s, video’s, teksten en zelfs het logo op deze website zijn, tenzij anders vermeld, gemaakt en geschreven door (en eigendom van) Robert van der Borg. De basis van deze website bevat het WordPress Content Management Systeem, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde plugin’s die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren zoals die doet. Meer over de werking van deze website en de hierop gebruikte plugin’s kan je vinden op de pagina over ons Cookiebeleid. Ondanks dat wij (tot op bepaalde hoogte) prima in staat zijn om websites en webwinkels te maken ligt ons hart bij het maken van foto’s, video’s en les geven. Hier leggen wij onze focus dan ook volledig op en wijken we niet af tot het bouwen van websites of ontwerpen van logo’s. Wel geven wij onze klanten vrijblijvende tips en adviezen mee over het online gebruik van de geleverde foto’s en video’s.

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

Wij proberen zoveel mogelijk duurzaam, klimaatneutraal en circulair te werken. Zo werken wij zoveel mogelijk digitaal om het gebruik van papier en inkt te minimaliseren, zo werken wij zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare, niet schadelijke materialen en reinigingsmiddelen & zo proberen wij apparatuur die om wat voor reden dan ook vervangen moet worden zo veel mogelijk te reviseren zodat die elders een tweede leven kunnen krijgen. En als er toch sprake van afval is, dan wordt deze gescheiden ingezameld. Tot slot proberen we, waar mogelijk, lokale bedrijven, modellen en visagisten in te schakelen om de gewenste resultaten te behalen, dit zodat vervoer / transport tot het minimum beperkt blijft.

Staat je vraag hier niet vermeld?

Wij nodigen je uit ons een e-mail te sturen met al je vragen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.