Fotostudio, van der Borg Fotografie, Breda,

Drie in één.

Onze fotostudio bestaat uit drie delen; Op de begane grond een witte en een zwarte studio & de 1ste verdieping bestaat uit een ruimte die zich perfect verleend voor fotografie met continulicht, voor lesgeven en voor vergaderingen. Onze zwarte studio is de meest ruime studio en heeft de mogelijkheid om aan hoog geplaatste wandbeugels achtergrondrollen van 3,05 m te hangen. Zowel de witte als de zwarte studio zijn 4 en een halve meter hoog en bieden mede daardoor de mogelijkheid om zelfs met grote lichtvormers van bovenaf onderwerpen prachtig uit te lichten.

Fotostudio huren Breda
Werkwijze van der Borg Fotografie

Stralend wit

Onze witte studio is dan wel onze kleinste studio, de studio is wel praktisch. Het is namelijk een ruimte die zowel als foto- & film studio gebruikt kan worden & ook als ruimte voor goederenontvangst en als ruimte voor het bouwen van decors. Doordat de voorzijde voorzien is van een grote overhead-deur is laden en lossen met een vrachtwagen mogelijk. Portretten met een witte achtergrond, zoals LinkedIn foto's, zijn in deze studio perfect uit te lichten.

Geniet van de voordelen

Drie studio-ruimten onder één dak

Verrijdbaar kookeiland aanwezig

Goed bereikbaar en gratis parkeren

6-persoons eettafel met stoelen

Makkelijk lossen via een overheaddeur

Professionele flitsers en lichtvormers

Stabiel continulicht met een CRI van 97

Apparatuur te bedienen via een tablet

Achtergrondrollen van 2.75 en 3.05m

Vouwladder van 4 x 6 treden (6.80m)

Opnametafel van 1.30 x 2.40m 

Vele hulpmiddelen en gereedschappen

Achter de schermen

Het meeste werk van vele fotografen zijn niet de werkzaamheden achter de camera, maar alles wat juist achter de schermen gebeurd. Onze bovenverdieping is ingedeeld voor precies dat. Daarnaast verleend de ruimte zich ideaal voor het fotograferen van producten met continu-licht. Hier is onze grote opnametafel van 1.30m x 2.40m en zelfs een Cubelite van 1.00m x 1.00m x 1.00m aanwezig.