Vier dagen gelden deelde ik een kort stukje over een verrijdbare Ofyr, waar ik ook deze foto bij maakte. Deze foto is voorzien van het toenmalige logo van Lust Catering. Met mijn werk heb ik regelmatig te maken met beeldmerken, woordmerken of logo’s, die ik naar wens voor de klanten in of over foto’s plaats. Het woord ‘logo’ is afgeleid van het Griekse woord ‘λόγος’, wat vertaald naar het Nederlands ‘woord’ betekend. Woorden bestaan uit een aantal symbolen bij elkaar, die samen symbool staan voor een woord. Dat logo’s symbool kunnen staan voor meerdere woorden heb ik gisteren ondervonden. Niet bij Lust Catering overigens, hoewel het huidige logo daarvan ook zeker op verschillende manieren te interpreteren is. Gisteren was ik op een prachtige locatie (Moon’s Farm) waar ik onder andere de onthulling van een logo op de gevoelige plaat heb vastgelegd. Een (g)evenement die veel en véél meer waard is dan alleen een stukje tekst over een logo, maar het openbaar maken van het logo laat ik aan hun over. Waar ik het over heb? Neem maar eens een kijkje op Gevonomie.nu

#logo #vuur #lustcatering #ofyr#vanderborgfotografie #evenementenfotografie #onthulling #evenement #gevenement #gevonomie#onbaatzuchtig#potluck #geven #ontvangen #rijkdom 

Comments are closed.