01

Images beat wording only.

Beeld is sterker dan het woord

Goede documentatie is van groot belang om potentiële klanten, kopers of opdrachtgevers te overtuigen. Alle highlights, kenmerken en details van je (bedrijfs)pand worden door Van der Borg Fotografie zorgvuldig in beeld gebracht om jouw verhaal kracht bij te zetten waarmee je een duidelijk statement kunt maken. Je kunt bij Van der Borg Fotografie terecht voor commercieel gerichte foto's en voor stockfoto's van gerealiseerde projecten.

Arjan van Dijk - De Bibliotheek. Fotografie door Robert van der Borg.
Arjan van Dijk - De Apotheek. Fotografie door Robert van der Borg.
Arjan van Dijk - Dee Lounge. Fotografie door Robert van der Borg.

Wat je stijl ook is...

Waarom zou je het interieur van bijvoorbeeld je hotel of restaurant op de gevoelige plaat vast willen laten leggen?  Als sfeerbeeld voor je website wellicht, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van je onderneming? Of ter illustratie van andere reclame uitingen? Of gewoon omdat je de ontwerper bent, en dit wilt gebruiken als referentie? Je begrijpt het; veel redenen om met ons contact op te nemen voor het maken van een vrijblijvend gesprek. 

Ga voor uniek!

2208224925
2208225141
2208225094
2208224938

360 Graden panorama's

Als alleen foto's net niet genoeg zijn

Dit is een unieke manier om je pand of project onder de aandacht te brengen; 360 graden om je heen kijken. Ideaal om potentiële klanten een kijkje te laten nemen in je hotel, restaurant of je bedrijf. Natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijke toepassingen te verzinnen; denk bijvoorbeeld eens aan documentatie of een rondleiding door je bedrijf.

Maak nu een afspraak!