Sfeervol de juiste momenten in beeld!

Bij van der Borg Fotografie ben je op het juiste adres om geruisloos je filmopnames of een vertelling van je theatershow vast te laten leggen. En dat zelfs zonder het gebruik van flitsers. Hieronder tref je een aantal highlights van opdrachten die wij gerealiseerd hebben.

Star Wars

Star Wars

Pathé Bioscopen

In opdracht van Pathé heeft Robert van der Borg deze fotobewerking gemaakt, bestaande uit zijn eigen foto van de stad Breda en door Disney aangeleverde afbeeldingen van de ruimteschepen. Deze fotobewerking werd enkele weken lang getoond op het witte doek als reclame voor de openlucht vertoning van "Star Wars: The Force Awakens" in Breda. De foto van de stad Breda is in originele staat gepubliceerd als centerfold de eerste editiee van het magazine "Breda in Business".

Neil Dudgeon & Nick Hendrix. Photo by Robert van der Borg i.o.v. Robert Aarts Photography.

Midsomer Murders

Neil Dudgeon & Nick Hendrix

Twee fotoshoots van (een deel van) de cast van Midsomer Murders gedaan, een detective serie van de BBC die in Nederland door de KRO/NCRV wordt uitgezonden. Daarnaast twee keer een "Meet & Greet" van de cast en hun trouwe volgers in Amsterdam (Koninklijk Theater Tuschinski) en Breda (Kinepolis) vast gelegd.

Theatershow Caro - De Efteling - 18 September 2018 - Fotografie door Rochelle Rena i.o.v. Robert Aarts Photography.

Caro

Efteling Theater

Samen met een andere fotograaf de fotoreportage van de waanzinnig mooie en ontroerende theatershow Caro in het Efteling Theater gemaakt. Regie en choreografie door Stanley Burleson. Een must-see!

1602150010

Shen Yun

Chassé Theater

Op uitnodiging van de organisatie heeft Robert van der Borg de spetterende show van Shen Yun vastgelegd. En dat niet alleen: Tijdens de openingstoespraak van Burgemeester Paul Depla werd een foto van vuurwerk boven het centrum van Breda vertoond, een foto die afkomstig is van Robert.

CREATIVE VOORBEREIDINGEN

PAKT DE JUISTE MOMENTEN

SCHITTEREND RESULTAAT

WAT WIL JIJ DOOR ONS VAST LATEN LEGGEN?