Wie bij ons thuis is geweest (of komt) ziet deze foto in onze hal hangen, echter dan met deze quote van Ashley Smith er op: “Life is full of beauty. Notice it.” De oorspronkelijke quote is langer dan dat: “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Mooi, maar het eerste stukje van die quote zegt naar mijn mening alles al. En meer. Deze foto maakte ik inmiddels alweer meer dan 15 jaar geleden, in het jaar dat ik net begon met mijn bedrijf, kort nadat ik de overstap van een analoge- naar een digitale camera had gemaakt. Wat mij vandaag de dag nog steeds aanspreekt bij dit beeld, zijn niet alleen de gouden lichtstralen achter ‘de tralies van bomen’ (tralies waar je overigens gewoon tussendoor kan lopen), nee, het meest opmerkelijke vind ik wel het gezicht dat door de bomen rechts bovenin gevormd wordt (een man met een baard). Zodra je het ziet kan je het niet niet meer zien!

#faceofnature #raysoflight #nature #vanderborgfotografie #natuur #breda #beauty #manmetbaard #mastbos #tralies #landscape #life #sun #gold #canon#canoneos5d #ashleysmith #quote #fotovandedag #photooftheday 

Comments are closed.