Gisteren deelde ik een berichtje over mijn allereerste opdracht, aansluitend vind ik het wel leuk om op een discrete wijze een foto van mijn eerste shoot in mijn huidige studio te delen. Voor het eerst heb ik nu, naast een witte en een daglicht-studio, een zwarte studio. En daar kan je heeeel creatief met licht spelen. Mijn eerste shoot in die studio was een artistieke boudoir-shoot van twee dames die ik al eens eerder voor een dergelijke fotoshoot voor mijn lens heb gehad. Verdere foto’s daarvan deel ik niet, dat mogen ze zelf doen. 🙂 

Nog even een huishoudelijke mededeling: mijn laptop slaat tegenwoordig spontaan letters over of plaatst ze bij een enkele aanslag dubbel. Mijn excuses als berichten en mails raar geschreven zijn. 

#studio #artistiek #boudoir #vanderborgfotografie #zwartestudio #creatief #spelenmetlicht #broncolor #studiofotografie #discretie #stijlvol 

Comments are closed.