De grote dag

Jullie bruiloft!

Sommige momenten zijn om nooit te vergeten, dit geldt zeker voor jullie bruiloft! Laat deze dan ook vastleggen door een fotograaf die alle emoties op een sprekende manier in beeld weet te brengen. Tijdens een bruiloftsreportage legt Van der Borg Fotografie de dingen vast zoals ze zich voordoen, waarbij getracht wordt zo weinig mogelijk in te grijpen in de gang van zaken. Spontaan en feestelijk!

Omdat jullie dag voor jullie beiden goed hoort te voelen, raden wij een kennismakingsgesprek aan. Het gaat om de klik voor de mooiste clicks!

Love


And

Marriage

Ongeveer drie weken voor de grote dag nemen wij de dag door zoals die in jullie planning staat, zo weten wij precies waar en welke momenten we paraat moeten staan om de juiste momenten te vereeuwigen. Ook spreken wij graag ook de eventuele ceremoniemeester(es) een paar dagen voor jullie bruiloft, want ja, in veel gevallen weet die toch iets meer dan jullie over van alles wat komen gaat. En nee, ons proberen uit te horen over de verrassingen heeft geen zin. Integriteit voorop!

1505013351g
RR_1505013609
RR_0810247014
trouwalbum-overhandiging

Het resultaat

Na jullie grote dag willen wij jullie het liefst meteen verblijden met de foto's van jullie grote dag, maar helaas, zo werkt het niet. Eerst maken wij een selectie van de gemaakte foto's en daarna zal elke foto die wij uiteindelijk gaan leveren persoonlijke aandacht krijgen; we halen het beste er in naar voren. Dat betekent dat we vaak een kleine 20 minuten per foto werk hebben. Het gemiddelde album telt 90 tot 120 foto's wanneer kleine detail-shots niet meegeteld worden. Vandaar dat we al gauw twee a drie weken verder zijn voordat de foto's naar de drukker gaan of digitaal geleverd kunnen worden. De levering van een album neemt gemiddeld 6 tot 8 weken in beslag, maar... dan heb je uiteindelijk ook écht wat! Naast luxe albums zijn ook ouderalbums en bedankjes via ons leverbaar. Wat zijn jullie wensen?