Gisteren heb ik gekke problemen (oftewel onverwachtse uitdagingen)  met mijn apparaten gehad, waaronder dat mijn toetsenbord niet wilde communiceren met mijn computer & mijn telefoon mij plots op kosten probeerde te jagen voor dingen die in mijn pakket bij de provider zitten. En onze website is ook nog eens om volkomen onduidelijke redenen offline geweest. Inmiddels is alles (als het goed is) weer hersteld. Maar door die toestanden en de daardoor ontstane tijdsdruk op andere zaken deel ik vandaag nog een foto van een opdracht waar ik onlangs al iets over had gedeeld: De negende editie van het Nationaal Sustainability Congres (2008). Ik vond deze foto wel toepasselijk aangezien ik gisteren zelf veel achter mijn laptop oplossingen aan het zoeken was. Alleen mijn werkplek ziet er wat anders uit dan die van deze twee heren op de foto. Het oogt wel heel sfeervol met dat fotobehang op de achtergrond! 

#nationaalsustainabilitycongres #nsc #rai #amsterdam #evenementenfotografie #vanderborgfotografie #fotograaf #ckcseminars #dhv #raiamsterdam #sustainability #congres #fotobehang 

Comments are closed.